Biografia

Josep Vila Campabadal

Graduat a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) en l’especialitat d’acordió cromàtic, duc a terme diferents projectes de diferents gèneres musicals.

He estrenat obres de nova creació de compositors com Joan Bagés, Carlos De Castellarnau, Andrés Serafini, Fabià Santcovsky entre d’altres. Amb Morphosis Ensemble realitzo diferents produccions on he participat a diferents festivals del Regne Unit, Itàlia, República Txeca, Àustria, Luxemburg, França i Espanya.

Al llarg de la meva trajectòria he estat guardonat amb nombrosos premis, tant en la modalitat solista, com a música de cambra i orquestra. Cal destacar la Medalla d’Or al Festival Nacional d’Acordió (Arrasateko Akordeoi Lehiaketak) de Mondragón en modalitat solista, finalista al Certamen Nacional d’Acordió (Arrasateko Akordeoi Lehiaketak) de Mondragón en modalitat solista, el primer premi en el concurs internacional de Castelfidardo (Itàlia) amb l’Orquestra d’Acordions de Sabadell, segon premi al concurs d’Interpretació Musical Arjau amb el grup Tangus Quintet o finalista amb Vanguard Duo al concurs Internacional de la Porta Clàssica i Mirabent i Magrans de Sitges.

Cal destacar també la meva tasca com a pedagog en diferents escoles i conservatoris de tot Catalunya. La meva metodologia es basa en mostrar les possibilitats tècniques i interpretatives de l’instrument a diferents perfils d’alumnes, utilitzant diferents estratègies i adequant el repertori original o adaptat a la diversitat de l’alumnat. L’objectiu és donar el màxim de coneixements a tots els nivells, amb constància, disciplina i treball i fer gaudir de la música el màxim possible.

Actualment imparteix-ho classes a l’Escola Municipal-Conservatori de Música de Terrassa i l’Escola Pia de Sabadell. A més a més duc a terme un programa més personalitzat de classes particulars, adaptant les classes segons el perfil i les necessitats de l’alumnat.

Des del 2017 compagino tota la meva activitat artística amb la de gestor cultural, realitzant tasques de management amb Morphosis Ensemble. A més també realitzo la funció de cap de departament de vent fusta i acordió del l’EMM-Conservatori de Terrassa.

Abrir WhatsApp
1
¿Qué necesitas? Escríbeme un WhatsApp
Hola 👋 ¿En qué puedo ayudarte?