Projectes

Morphosis Ensemble

Morphosis Ensemble

Aires de Tango

Aires de tango

Xató Havaneres

Xató Havaneres

Morphosis Ensemble

MORPHOSIS ENSEMBLE és un conjunt de música electroacústica mixta dirigit pel pianista, compositor i artista sonor Joan BAGES I RUBI.

Morphosis Ensemble «(des del 2014) és un conjunt amb seu a Barcelona i Flix. També treballem i assajem al Centre Cultural Albareda (Barcelona).

Morphosis ensemble és també una banda, una companyia musical que realitza projectes musicals que interactuen amb diferents arts.

En el passat, el grup Morphosis ha estat interpretant música de molts altres compositors i el 2018 han publicat el CD «Musiques elèctriques» a «Ins Records» (2018).

Però a partir del 2019 realitzen sobretot els seus propis projectes musicals i interactius amb la música de Joan BAGES RUBI.

Aires de Tango

AIRES DE TANGO esta format per l’Ariadna Gabarrell (violí i veu), l’Isabel Medina (contrabaix), el Carles Hoyo (guitarra), l’Hug Vilamala (piano) i el Josep Vila (acordió). La seva riquesa tímbrica, la gran sensibilitat, la maduresa, la capacitat emotiva i un toc d’humor, fan de cada concert un esdeveniment únic.

El seu repertori es basa en el gènere del tango, versionant obres de diferents estils en el seu toc particular d’Aires de Tango. Una de les propostes musicals que duen a terme consisteix en recuperar la versió original de les obres del compositor argentí Astor Piazzolla, realitzant en cada obra una versió diferent i actual. Aires de Tango realitza una important tasca artística de divulgació amb la finalitat d’apropar la música d’aquest gran mestre al públic.

Xató Havaneres

El grup d’havaneres Xató neix a Vilafranca del Penedès la primavera de l’any 2000 i actualment està format per Joan Parellada, Jordi González, Ramon Sol i Josep Vila, quatre amics als qui bàsicament i per damunt de tot els uneix la passió per la música i el cant de taverna.

Al llarg de la seva trajectòria aquest grup ha anat desenvolupant un estil propi amb unes veus i sonoritat característiques, diferenciades d’altres grups però sense deixar de beure de les principals fonts del món de l’havanera.

Tot i l’encant especial que comporta la seva activitat que els permet conèixer nous indrets recorrent milers de quilòmetres per tota la geografia catalana (i que també els ha dut a cantar al Casal Català de París) han tingut sempre com a prioritat la tasca de cultivar i difondre aquest gènere amb rigor i qualitat.

Abrir WhatsApp
1
¿Qué necesitas? Escríbeme un WhatsApp
Hola 👋 ¿En qué puedo ayudarte?