100% Jodlowski – Ensemble Espai Sonor

 

El passat 28 de novembre del 2021 L’Ensemble Espai Sonor va tancar el cicle de Noves Músiques amb un concert monogràfic amb la música i la presència del compositor francès Pierre Jodlowski.

Ensemble Espai Sonor: Beatriz Tirado Plazuelo, saxofon. Pere Garcias Miralles, trombó. Josep Vila Campabadal, acordió. Tomeu Moll-Mas, piano. Marc Alomar Payeras, violoncel. Pierre Jodlowski, composició i electrònica.

 

El concert va tenir lloc al recent estrenat Teatre Principal d’Inca (Mallorca), amb el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Inca, entre d’altres institucions.

El projecte de reforma i rehabilitació de l’edifici del Teatre Principal d’Inca ha estat cofinançat per la Unió Europea i els Fons Europeus de Desenvolupament Regional, que tenen com a objectiu contribuir a la conservació del medi ambient i el patrimoni cultural 2014-2020.

 

 

Diary Random & Pickles – Aquesta peça es troba entre el teatre i la música. El projecte inclou un grup d’adolescents la funció dels quals és interrompre la representació i produir una reflexió sobre temes plasmats en el títol de l’obra:
– les mentides als diaris
– la desaparició de l’atzar, com a metàfora d’una societat sota control
– una imatge d’incoherència
L’actuació s’organitza com una successió d’actes breus, una crítica forta i cínica d’un món on els adolescents es neguen a sotmetre’s al sistema. Aquí, la seva llibertat contradiu el curs normal dels esdeveniments…

 

          

– Vídeo del concert

Abrir WhatsApp
1
¿Qué necesitas? Escríbeme un WhatsApp
Hola 👋 ¿En qué puedo ayudarte?